Maak kennis met 123BUITENBOUW

Passie voor maatwerk en ambacht
123BUITENBOUW is ontstaan vanuit een eigen behoefte aan een eerlijk en betaalbaar advies- en uitvoeringsbedrijf voor buitenverblijven. Met onze buitenverblijven creëren we een ‘warm welkom’-gevoel: een plek waar je met vrienden en familie kunt genieten en alle ruimte hebt. We luisteren goed naar je wensen en gaan aan de slag om jouw droomplek te realiseren.

Groot netwerk
Samen met een groot netwerk van leveranciers, architecten, bouwkundigen en timmerprofessionals realiseren we buitenverblijven door heel Nederland. Inmiddels hebben we veel tevreden klanten geholpen: van technische tekening tot realisatie.

Betaalbare buitenverblijven
Samen met onze klanten ontstaan er grote ideeën. Wij zijn er om deze te vertalen naar luxe, betaalbare buitenverblijven. We gaan aan de slag om jouw wensen en behoeften in kaart te brengen, jouw stijl te bepalen én om te brainstormen. We zorgen ervoor dat we je volledig ontzorgen, zodat jij straks onbezorgd geniet van je nieuwe buitenverblijf.

Samen meer dan 25 jaar ervaring
Wij hebben samen ruime ervaring in de timmerbranche én delen een passie voor hout, bouwkunde en design. Bovendien houden we zelf enorm van het buitenleven: dat betekent samenkomen met vrienden en familie om lekker te eten en te ontspannen.

DIRECT AFSPRAAK MAKEN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

We brengen je graag op de hoogte van nieuwe projecten, acties en trends.

Nieuwsbrief