Van kennismaking tot resultaat

Elke buitenruimte is uniek en elk buitenverblijf is anders: samen gaan we ontdekken wat jouw individuele wensen zijn, wat jouw smaak is en waar je jouw buitenverblijf voor wilt gebruiken.

Onze werkwijze ziet er zo uit:

Stap 1. Inspiratie

Iedere dag genieten van de seizoenen: gewoon in jouw eigen tuin! Ontdek het potentieel van jouw buitenruimte: doe inspiratie op. Denk groots, later bekijken we samen hoe we jouw ideeën voor een buitenverblijf tot leven kunnen brengen.

Stap 2. Kennismaking & afspraak

Een hypermodern buitenverblijf gemaakt van exclusieve materialen of een luxe wellnesstuin met poolhouse? Om de juiste sfeer in jouw tuin of buitenruimte neer te zetten, is een afspraak op locatie cruciaal.

Stap 3. Wensen in kaart brengen

Wat is er allemaal mogelijk? In deze fase komen jouw ideeën tot leven: we brengen jouw wensen, smaak en doelen in kaart.

Stap 4. Advies op maat

Elke tuin is anders: om binnen buiten te laten samensmelten, brengen we een advies uit op maat. Samen gaan we om tafel: wat is er nodig om tot een definitief ontwerp te komen?

Stap 5. Definitief ontwerp

Een definitief ontwerp omvat gedetailleerde bouwtekeningen, specificaties en schema’s die nodig zijn om het buitenverblijf te realiseren. Elk element van het project wordt overwogen: van houtverbinding en fundering tot tot bestratingsafwerking en verlichting.

Stap 6. Realisatie

Van het vrijblijvend kennismakingsgesprek tot de realisatie van jouw buitenverblijf: 123BUITENBOUW helpt je graag tijdens het gehele project. Van idee tot uitvoer. We staan voor je klaar!

DIRECT EEN AFSPRAAK MAKEN

Houtverbindingen

Als je een houten buitenverblijf wilt realiseren, zijn de houtverbindingen een belangrijk onderdeel van het bouwproces. Er zijn diverse verbindingen mogelijk. 123BUITENBOUW legt je hier meer over uit!  

Een zwaluwstaartverbinding, halfhoutverbinding of pen en gat verbinding? Samen met onze specialisten ga je ontdekken hoe een hoogwaardige afwerking en de juiste keuze voor houtverbindingen niet alleen een robuust buitenverblijf opleveren, maar ook voor de juiste uitstraling zorgen. Heb je vragen of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Wil je een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen? We maken graag een afspraak!

Funderingen

De juiste fundering zorgt voor een stevige constructie. 123BUITENBOUW staat voor ‘een buitenverblijf voor je leven’. We nemen fundering, afwerking, materiaalkeuze en houtverbindingen mee in ons advies.

Een poerfundering, een gevlinderde betonvloer óf ander soort fundering? Onze specialisten kijken op locatie welke fundering en constructie geschikt zijn voor jouw woonomgeving en tuin. We zorgen voor advies op maat, zodat jij onbezorgd kunt genieten van jouw buitenverblijf. Heb je vragen over de fundering van jouw buitenverblijf of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? We maken graag een afspraak!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte van nieuwe projecten, acties en trends.

Nieuwsbrief